Το ΤΑΛΑΓΑΝΙ είναι χειροποίητο παραδοσιακό τυρί σχάρας, που παράγεται αποκλειστικά από πρόβειο γάλα. Είναι ιδανικό για τη σχάρα, αλλά μαγειρεύεται και με πολλούς, δημιουργικούς τρόπους. Έχοντας ήδη μια επιτυχημένη πορεία και 3 Διεθνή και Εθνικά βραβεία με την κυκλοφορία του “Παραδοσιακού” και “Καπνιστού”, ζητήθηκε να σχεδιαστεί η συσκευασία του τρίτου κωδικού της σειράς ” Ταλαγάνι σε Κύβους”
Ο σχεδιασμός
Χωρίς να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της υπάρχουσας σειράς Ταλαγάνι Αποστόλου (Παραδοσιακό & Καπνιστό) διατηρήθηκε το βασικό χαρακτηριστικό όλων των συσκευασιών της σειράς: το καλάθι. Το πιάτο είναι το κυρίαρχο στοιχείο της συσκευασίας. Δόθηκε ιδιάιτερη έμφαση στον τρόπο εμφάνισης της λέξης: “σε κύβους” ώστε να τονιστεί το σχήμα του νέου προϊόντος, που ήταν και το ζητούμενο.
Φωτογράφιση
Με πρώτο πλάνο ένα πιάτο ολόφρεσκης πράσινης σαλάτας από Βαλεριάνα και κύβους Ταλαγάνι, αποδόθηκε η μοντέρνα εκδοχή σερβιρίσματος για το Ταλαγάνι, απαντώντας στον τρόπο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα παραδοσιακό προϊόν σε πρωτότυπες σύγχρονες συνταγές.
Κλασική & Κομψή
Η νέα συσκευασία διατηρώντας στοιχεία από τη σειρά προϊόντων Ταλαγάνι, παντρεύει το κλασικό ύφος της σειράς με τη μοντέρνα αντίληψη για τη χρήση του προϊόντος.
Το Ταλαγάνι σε κύβους αποτελεί αναμφισβήτητα τη πιο φρέσκια νότα της σειράς!