Ποιοί είμαστε…

Η εταιρία μας είναι εξειδικευμένη στην επικοινωνία και διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διαφήμιση τα τελευταία 20 χρόνια, μέσω επιτυχημένων συνεργασιών. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας ιδέες και ανταγωνιστικές υπηρεσίες, χάρη στην άρτια οργάνωση και την έμπειρη ομάδα μας. Αναλαμβάνουμε διαφημιστικά project και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες των πελατών μας.

Αποκτήστε προσωπική σχέση με τη

διαφημιστική σας boutique

Μετατρέψτε τις επιχειρηματικές ιδέες σας σε επιτυχημένα projects με τη βοήθεια της διαφημιστικής μας εταιρίας. Μέσα από χρόνια εμπειρίας, έχουμε καθιερώσει μια πελατειακή βάση, που βασίζεται σε εξατομικευμένες διαπροσωπικές σχέσεις με κάθε πελάτη μας. Παρέχουμε αποκλειστική εξυπηρέτηση και λύσεις κομμένες στα μέτρα του κάθε πελάτη μας, με στόχο να κερδίσουμε μαζί του κάθε εκατοστό στην επιχειρηματική του εξέλιξη.

Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας και ανακαλύψτε τις πρωτοποριακές μας δυνατότητες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα.

Autopass online

Μisko packaging

Western Union

Microsoft

Η δημιουργική ομάδα μας επικεντρώνεται τόσο στην καθημερινή όσο και στη μακροπρόθεσμη επίτευξη αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας. Γνωρίζουμε τους κατάλληλους τρόπους αξιοποίησης των εργαλείων μάρκετινγκ και προώθησης για τα προϊόντα σας. Εξετάζουμε διεξοδικά τις παραμέτρους κάθε εργασίας, προτού προτείνουμε έναν πρωτοποριακό δημιουργικό σχεδιασμό που θα διακρίνει το εμπορικό σήμα της εταιρίας σας από τον ανταγωνισμό.


Αποχωρήστε από τις μαζικές υπηρεσίες που προσφέρουν τα μεγάλα Super markets της διαφήμισης και πείτε Ναι στην εξατομικευμένη και εξαιρετική ποιότητα των “boutique υπηρεσιών“ της Mandarini.